Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Alla trestjärniga hotell som finns i staden Landskrona

Trestjärniga hotell i Landskrona

Slottet eller Citadellet i Landskrona är en av de mest attraktiva turistmålen i staden och hit reser folk för att se den fina byggnaden och den maffiga vallgraven. Det är detta slott som är Europas mest välbevarade befästningar med vallgrav så det är definitivt en plats att besöka om man reser till staden. Här nedan hittar ni de hotell Landskrona har och även några som är populära att bo på och ligger nära staden.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hamnhotellet Kronan

Hamnhotellet Kronan Prisjämförelse

Detta hotell ligger i Landskronas centrum med nära till havet, hamnen och gågatan med affärer, restauranger och pubar. Rummen är trevliga och bekväma med gott om plats och eget fint badrum. Det finns dessutom tv med kabelkanaler och fritt internet. Vill man äta så kan personalen gärna rekommendera närliggande restauranger annars så går det att köpa lättare måltider när receptionen har öppet. Det finns även en relaxavdelning som alla gäster har fri tillgång till.


Hotel Chaplin

Hotel Chaplin Prisjämförelse

Hotell Chaplin ligger i Landskronas centrum endast fem minuter från huvudgatan. I priset ingår fri parkering, fika med te eller kaffe på kvällen och fritt trådlöst internet. Rummen är olika inredda och har alla en trevlig inredning med bekväma sängar, nattduksbord, läslampa, telefon och klockradio. Det finns också rejäla skrivbord där man kan sitta och jobba om det behövs. Alla rum har eget badrum med dusch.


Hotel Öresund

Hotel Öresund Prisjämförelse

Detta fina hotell i en vacker 1700-tals byggnad ligger mitt i stadens hjärta och erbjuder en riktigt trivsam logi. Rummen på hotellet är inbjudande och hemtrevliga med moderna och bekväma möbler. Det finns sittgrupp i vissa rum, annars så finns det en skön läsfåtölj och skrivbord. Har man bilen med sig på resan så parkerar man gratis på hotellets parkering. I ett mysigt gammalt källarvalv hittar man den fina restaurangen Nils Holgersson där man kan äta och dricka gott.


Dahls Hotel

Dahls Hotel Prisjämförelse

Familjära Dahls hotell hittar man en bilresa på 15 minuter från Landskrona, ca 15 kilometer bort från staden. Hotellet är fint med olika typer av rum och antal sängplatser. Alla rum har fritt internet, likaså de allmänna utrymmena. Det finns också ett bra gym och flera typer av friluftsaktiviteter i området kring hotellet. Alla rum har eget badrum, telefon och tv med många kanaler. Hotellet har ingen egen restaurang men det finns en i området där man kan äta till rabatterat pris.


Barsebäck Resort Hus

Barsebäck Resort Hus Prisjämförelse

11 kilometer från Landskrona ligger denna trevliga resort. Detta är fina och rymliga stugor som ligger i det det vackra naturreservatet Järavallen. Alla stugor har en egen uteplats, kök och fritt trådlöst internet. Man har även tillgång till anläggningens trevliga pool, bastu och gym. Alla stugor har fina sovrum, sittplats med tv och ett eget badrum som är helkaklat och har dusch. I köken finns det all utrustning och även mikro, diskmaskin och kylskåp. Priset avser en stuga för 4 stycken vuxna.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.