Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Sök bästa pris på Hotell Öresund i Landskrona

Hotell Öresund

Hotell Öresund
12345 4 snitt: 3,75 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Fina centrala hotellet Öresund ligger i en vacker pärlvit byggnad från 1700-talet. När man bor här så har man nära till det mesta som finns i staden både vad gäller sevärdheter, affärsutbudet, barer, pubar och restauranger. Det är heller inte långt till havet och den gamla hamnen där man kan njuta av utsikten och lugnet. Hotellet kan erbjuda sina gäster flera typer av olika paket som kan vara mycket förmånliga om man vill göra något speciellt. Personalen hjälper till att förgylla resan med bra service och ett mycket trevligt bemötande där man känner att man som gäst sätts i främsta rum och ingen önskan är för stor eller för liten.

Rummen har en trivsam och inbjudande miljö med bekväma sängar och sköna sittmöbler. Det finns skrivbord, tv, telefon och internet i alla rum. Hotellet har tre fina och rejäla sviter med lyx och extra komfort. Två handikappsanpassade rum för de som reser med speciella behov, 92 smakfullt inredda dubbelrum med mycket yta och ljus, 27 lagom stora enkelrum med kod komfort.

Det går alldeles utmärkt att konferera på detta fina hotell. Här ger man sina affärsgäster de allra bästa förutsättningarna för att få ett riktigt lyckat möte eller en bra anpassad konferens. Rummen har en härlig och inspirerande miljö som är ljus och luftig. Det går även alldeles utmärkt att skräddarsy sin konferens efter det behov just ni som företag har.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.