Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Sök bästa pris på Örenäs Slott Hotell & Konferens i Landskrona

Örenäs Slott Hotell & Konferens

Örenäs Slott Hotell & Konferens
12345 3 snitt: 3,33 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Örenäs Slott är ett vackert ställe att bo på både som turist, konfererande gäst eller fest och bröllopsgäst. Rummen har fått en personlig prägel och ligger i olika byggnader. Det finns 114 fina hotellrum och 226 bäddar så hotellet har plats för många gäster. Det finns även bra utrustade rum som är anpassade för handikappade och även rum för djurägare. Alla rum har fin inredning med fina och fräscha badrum, telefon, tv, minibar, safe och hårfön. Vill man bo i själva slottsbyggnaden så finns det 10 fina hotell rum i byggnaden och då även en stor svit som passar utmärkt till brudparet. Alla hotellets rum har även fritt internet. Reception finns i hotellbyggnaden. Där kan man få hjälp med guidening, tips på platser, höra vilken service hotellet har att erbjuda och även tala om ifall man har speciella önskemål.

Vill man sysselsätta sig eller koppla av så finns det en fin pool utomhus och en skön, varm bastu. Man kan spela minigolf eller boule. Annars så kan man vandra i den fina trädgården och titta på all vacker växtlighet om inte snön ligger tjock på marken. Det finns även flera utflyktsmål i närområdet och vill man spela golf så finns det hela 26 golfbanor inom en radie på 5 mil.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.