Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Sök bästa pris på Hotell Chaplin i Landskrona

Hotel Chaplin

Hotel Chaplin
12345 6 snitt: 4,33 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Hotell Chaplin ligger i centrala Landskrona och erbjuder sina gäster ett hotell med en mer personlig charm och dessutom fantastiskt bra priser. Hotellet öppnades i November 1981 och har sedan den dagen haft ett kontinuerligt flöde av gäster och även återekommande resenärer. På hotell Chaplin så trivs man riktigt bra och det spelar ingen roll om man kommer som en hel familj eller en ensam resenär, det finns rum för alla. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Här får man alltid bästa service ihop med ett vänligt leende och mycket kunskap om staden. Det finns även en bastu på varje våning som alla gäster kan använda fritt. Rummen har en fin inredning och håller bra klass inom den internationella standarden. Hotellet har däremot ingen egen restaurang men det finns enklare tilltugg och rätter att köpa när receptionen är bemannad.

Det finns mycket roligt att göra som besökare i Landskrona. Även om man reser i arbetet och inte har så mycket tid till övers så kan man försöka att hinna se lite av denna vackra stad i södra Sverige. Det tar bara fem minuter att nå flera populära områden i staden som till exempel den stora shoppinggatan, det äldsta koloniområdet i Sverige, hamnen och det fina havet. Man borde definitivt ta sig till det fina slottet och vandra runt i slottsområdet om man har möjlighet till det.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.