Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Alla fyrstjärniga hotell som finns i staden Landskrona

Fyrstjärniga hotell i Landskrona

Landskrona är en fin och välbesökt stad långt ner i Sverige. Staden har inga egna fyrstjärniga hotell men det finns ett par stycken i närheten som är väldigt fina och populära för besökare av staden. Vi har i texten till respektive hotell skrivit hur långt från Landskronas centrum hotellen ligger så att ni lätt ska veta avstånd och hur lång tid det tar att åka mellan platserna.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Barsebäck Resort Hotel

Barsebäck Resort Hotell Prisjämförelse

11 kilometer från Landskronas centrum ligger denna fina fyrstjärniga anläggning i härlig lugn miljö där man verkligen kan koppla av. Som gäst har man också tillgång till hotellets sköna pool och värmande bastu. Vill man äta gott så finns det en fin restaurang på hotellet med en fantastisk utsikt över Öresund. Precis bredvid hotellet ligger Barsebäcks populära och välvårdade golfbana där man kan spela en 18 håls runda när man har tid över till det eller om man helt enkelt är på golfresa.

Örenäs Slott Hotel & Konferens

Örenäs Slott Hotell & Konferens Prisjämförelse

Vackra Örenäs slott hittar man 9 kilometer från Landskrona vid havet i en fridfull omgivning av vackra planteringar i en storslagen trädgård. Rummen är mycket fina och har en passande slottsinredning. Hotellet har varit med i bröllopsmagasin och är väldigt populärt bland större tillställningar och kalas både sommar och vinter. Det finns pool, bastu och fritt internet. Rummen är belägna i en byggnad bredvid själva slottet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.