Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Sök bästa pris på Dahls Hotell i Landskrona

Dahls Hotell

Dahls Hotell
12345 3 snitt: 3,67 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Familjära Dahls hotell ligger en bit utanför centrala Landskrona men ändå tillräckligt nära för att man ska kunna bo här utan några längre restider eller besvär att ta sig in till staden. Man når centrum på cirka en kvart med bil. Här bor man i fina rum och trevlig personal som alltid ser till att deras gäster får det allra bästa och lämnar hotellet nöjda och glada. Läget är utmärkt då man har nära till både vacker natur, hav och stad. Rummen på hotellet är av hög standard och klass. Här blir man garanterad en riktigt god natts sömn i bekväma och påkostade sängar med fina och mjuka sängkläder. Det finns tv, internet, telefon, skrivbord och badrum på alla rum. Vill man så kan man basta eller ta sig en skön spa behandling. I priset ingår också en rejäl och nyttig frukost.

Hotellet kan erbjuda sina gäster flera olika typer av service och då bland annat både tvätt och kemtvätts service. Reser man med bil så finns det en rejäl allmän parkering som är gratis i närheten av hotellet så det kan vara bra att checka in först och parkera bilen sen om man har tungt bagage med sig.

Det finns också flera olika aktiviteter att göra i närheten av hotellet som till exempel lugnt och trivsamt fiske, promenader i skogen, golf på en 18 håls bana eller bada i havet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.