Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-includes/metawp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/14/2010614/pear/php') in /storage/content/14/2010614/hotelllandskrona.net/public_html/wp-load.php on line 94 Sök bästa pris på Barsebäck Resort Hotell i Landskrona

Barsebäck Resort Hotell

Barsebäck Resort Hotell
12345 2 snitt: 4,50 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Fyrstjärniga Barsebäck Resort hotell ligger omgivet i en härlig miljö av tjock, grön skog och glittrande blått hav. Hotellet byggdes för Solheim Cup 2003. Den klassiska inredningen går genom hela hotellet och ger en lugn atmosfär med sin ljusa skandinaviska stil. Rumskomforten är enastående och alla möbler är av skön komfortabel kvalité så att man orkar med både långa och intensiva dagar och sedan kan koppla av ordentligt i både kropp och själ. Hotellet har stora och rejäla fönster för att släppa in så mycket av dagsljuset som möjligt. Det finns 36 rum som alla är olika då de har blivit individuellt inredda med både omtanke och omsorg så att alla gäster ska trivas. Rummen har dessutom en sitthörna och en rejäl arbetsplats om man är ute och reser i jobbet eller har möten och konferenser på hotellet.

Hotellet har en fin golfrestaurang med en panorama utsikt över havet. Maten är superb och är en njutning för både ögon och smak. Restaurangen har en meny med klassik svensk husmanskost och goda och populära golfrätter. Hotellet har också en mycket trivsam konferensrestaurang där man kan äta god lunch med sallad och hembakt bröd.

Hotellet är en mycket populär konferensanläggning och har funnits sedan 80-talet. Detta är en av de populäraste anläggningarna i skåne och kan ha konferenser för upp till 120 personer.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.